RÓLAM

 

25 éve dolgozom vezetőként, és az elmúlt időszakban több vállalatvezetővel működtem együtt különböző profilú vállalkozásokban. Megtapasztaltam a cégépítés rejtelmeit, az üzleti élet kemény akadályainak leküzdését, válsághelyzetek kezelését és több sikeres projekt megvalósítását. Szervezetfejlesztő szakemberként specialitásom a cégek fejlesztésének, forgalomnövekedésének elérése, melyhez hatékonyan alkalmazom marketing és PR ismereteimet.

A menedzsment tanácsadással egy angol-szász tanácsadó céggel való fúzió kapcsán kezdtem el foglalkozni, ahol a Total Quality Menedzsment szisztémát alkalmaztuk. Partnereim között több kis- és középvállalkozás mellett megtalálható volt a Magyar Fejlesztési Bank Rt, a Magyar Televízió, a Duna Televízió és a Fővárosi Gázművek.

A Business Coach Akadémia elvégzését követően a tanácsadói tevékenység mellett life és business coach-ként kezdtem támogatni cégvezetők munkáját, vezetői képességeik fejlesztését. A személyes image építés területén több közéleti személyiséggel dolgoztam a külső megjelenéstől a retorikai felkészítésen át, a hiteles közszereplés megvalósításáig.

Tréneri munkám során főként csapatépítés, kompetenciafejlesztés, konfliktuskezelés, vezetői ismeretek és projekt munka témakörökben dolgozom.

Coaching munkám során ötvözöm a szervezetfejlesztés, a személyes PR és a képességfejlesztés módszereit. Ennek eredményeként a vezető személyes sikerén keresztül az általa vezetett cégben is rövid idő alatt, kimutatható eredmények jelentkeznek.

Izgalmas számomra ez a munka, mert kihívás értő hallgatással, célzott kérdésekkel a partneremből kihozni a legtöbbet. Ez a munka magas szintű érzelmi intelligenciát és harmonikus együttműködést feltételez az ügyfél és a coach között.

Párhuzamosan több partnerrel dolgozom. Az együttműködés feltételeként egyetlen szempont fontos számomra, a szándék. Amennyiben ügyfelem valóban változtatni szeretne, minden lehetőség adott a jobbá válásra.

 

Weith Katalin

executive coach