ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Kedves Ügyfeleim!

 

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a személyes adatok védelme, a kötelező jogi rendelkezések betartása, és a biztonságos és tisztességes adatkezelésre az önkéntes hozzájárulásuk vagy törvény alapján kerül sor azzal, hogy amikor bejelentkeznek és kapcsolattartási, tájékoztatási célból adatot szolgáltatnak, azzal kifejezetten hozzájárultnak a személyes adataik kezeléséhez, használatához, és ezzel egyidejűleg az alkalmazott adatkezelési elveket is elfogadják. Tájékoztatom Önöket, hogy mindenkor jogosultak az adatkezelést letiltani.

 

Az adatkezelés célja:
A személyes adataik felhasználása kapcsolattartási, tájékoztatási célokat szolgál, a céltól eltérő célokra nem használható fel. A személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – kizárólag az előzetes, kifejezett hozzájárulásuk esetén lehetséges. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

 

 

Az adatkezelés időtartama:
Az adatrögzítés során megadott személyes adatok kezelése a rögzítés időpontjában kezdődik és a szolgáltatás igénybevételét követő max. 30 napon belül törlésre kerül, ha ezt hamarabb szeretné, akkor azt bármikor kérheti.

 

 

A kezelt adatok köre: 
vezetéknév és keresztnév; telefonszám; e-mail cím