4 hónapos kemény munka után egy sikeres szervezet fejlesztését tudhatjuk magunk mögött. Ez idő alatt folyamatos támogatást és szakmai segítséget kaptunk, amely nélkül ez nem sikerülhetett volna. Köszönjük szépen! Vezetési tanácsadás területén bárkinek, bármikor szívesen ajánlom a szolgáltatást, mert pontos, megbízható és a siker kézzel fogható!

Bogányi Dóra
Sales manager
HONDA Motorpedo Kft.

Weith Katalin nagyban segítette cégünk munkáját. Épp – a cégünk számára – legnehezebb helyzetben találkoztunk. A szervezés magas fokát mutatta meg, melyet bevezetve kezdünk kilábalni a „káoszból”. Fél éven át folyamatosan segítette munkánkat, és mára már letisztult szervezési struktúránk, minden tevékenységünk lábra állt.

Józanné Sipos Etelka
ügyvezető igazgató
HÁZOKT Kft.

Még egy nehéz gazdasági környezetben is amelyben jelenleg vagyunk egy vezetőnek biztosítania kell az üzleti terv célszámainak az elérését, folyamatosan bizonyítania kell szakmai és vezetői rátermettségét, irányítania kell a beosztottait és ügyelnie kell a vállalata és az általa képviselt márka jóhírének a megtartására.
Az üzlet és maga a vezető szempontjából is fontos, hogy ebben az összetett feladatkörben a vezető külső támaszt kapjon. Olyan támaszt aki tárgyilagosan visszaigazolja és megerősíti a vezetői képességeit, eszközeit és döntéseit. Folyamatosan fejlődési célok elérésére sarkall.
A Branding Kft, Weith Katalin segítségével 1 éve végzünk szervezetfejlesztési, folyamatoptimalizálási és kommunikációs, és mint vezető egyéni coaching konzultációkat. Ez idő alatt cégünk jól átlátható, pénzügyileg és kereskedelmileg stabil vállalattá változott és én mint ügyvezető, sokkal határozottabb, céltudatosabb és elismertebb vezetővé váltam.
Fontos volt azt megértenem, hogy nem szégyen, sőt egyenesen tanácsos külső cég ill. személy segítségét elfogadni és tanácsait alkalmazni. Az előre gondolkodás, a pozitív gondolatok és életfelfogások sugárzása motivációt és tenni akarást gerjeszt az élet minden területén. Ez az ami előre visz bennünket és engem is, és ehhez a munkához kaptunk és kapunk folyamatosan is segítséget.

Hudacsek József
ügyvezető igazgató
HONDA Motorpedo Kft.

Katával együtt dolgozni számomra annyit jelent, hogy gyakorlatias, azonnal használható technológiák színvonalas, emberi hangvételben.

Aschenbrenner Sándor
ügyvezető igazgató
Moreno Möbel Kft.