Siker, harmónia, stabilitás.

Rólam

Weith Katalin - Vezető coach, tréner

Közel 20 évvel ezelőtt pedagógusként kezdtem a pályám, majd 1993-ban megalapítottam a saját PR ügynökségem, Branding néven. Megtapasztaltam a cégépítés rejtelmeit, az üzleti élet kemény akadályainak leküzdését, és több sikeres projekt megvalósítását.

Munkám még eredményesebbé tétele érdekében újabb diplomát szereztem PR majd Nemzetközi marketing szakon. 1996-ban a Fővárosi Millecentenáriumi Fesztivál sajtófőnökeként megérintett a politikai kommunikáció szele, és hogy meg tudjak felelni a szakmai elvárásoknak, elvégeztem a politológia szakot.

1998-ban megismerkedtem a menedzsment tanácsadással egy angol-szász tanácsadó céggel való fúzió kapcsán. Partnereim között több kis- és középvállalkozás mellett megtalálható volt a Magyar Fejlesztési Bank Rt, a Magyar Televízió, a Duna Televízió és a Fővárosi Gázművek.

A tanácsadó tevékenységgel párhuzamosan, vezettem egy lapkiadó társaságot, mely 4 magazint jelentetett meg havonta.

Ismereteimet tovább bővítve 2001 óta business és life coach-ként támogatom cégvezetők munkáját, képességeik fejlesztését. A személyes image építés területén több közéleti személyiséggel dolgoztam a külső megjelenéstől a retorikai felkészítésen át, a hiteles közszereplés megvalósításáig. A személyes vezető támogatás mellett trénerként is tevékenykedem. Csapatépítés, kompetenciafejlesztés, konfliktuskezelés, vezetői ismeretek és projekt munka témakörökben tartok tréningeket.

Eddigi munkáim széles palettával szolgálják ügyfeleim igényeit. Coaching munkám során ötvözöm a szervezetfejlesztés, a személyes PR és a képességfejlesztés módszereit. Ennek eredményeként a vezető személyes sikerén keresztül az általa vezetett cégben is rövid idő alatt, kimutatható eredmények jelentkeznek.

Izgalmas számomra ez a munka, mert kihívás értő hallgatással, célzott kérdésekkel a partneremből kihozni a legjobb megoldást. Ez a munka magas szintű érzelmi intelligenciát és harmonikus együttműködést feltételez az ügyfél és a coach között.

Folyamatosan törekszem tudásom karban tartására. Jelenleg a Business Coach Akadémián képzem tovább magam.

Párhuzamosan több partnerrel dolgozom. Az együttműködés feltételeként egyetlen szempont fontos számomra, a szándék. Amennyiben ügyfelem valóban változtatni szeretne, minden lehetőség adott a jobbá válásra. A 0. találkozáson azonnali visszajelzést adok, hogy mennyi idő alatt, milyen eredmény várható az együttműködéstől.

Köszönöm érdeklődését! Bízva együttműködésünk sikerében!

Weith Katalin
Vezető coach, tréner

Weith Katalin - vezető coach, tréner
Telefon: 20/9707-666 | Fax: 06/23-330-323 | E-mail: w.katalin@brandingcoach.hu

Pixelhuszár - igényes weboldal tervezés